Rewardiful.com - soluția all-in-one pentru programe de loialitate B2B

2023-11-02 11:23:59 | Alina Anghel

Motivează și recompensează performanța vânzărilor cu Rewardiful.com.

Rewardiful.com este soluția Saas (Software-as-a-Service) all-in-one pentru programe de loialitate B2B. Companiile interesate să crească vânzările și să consolideze relațiile cu distribuitorii, furnizorii, revânzătorii și forța de vânzări pot crea campanii de loialitate personalizate, în maxim 24 de ore, cu Rewardiful.com.

Motivați și recompensați peformanța în vânzări a canalelor de distribuție și a punctelor de desfacere prin campanii de trade cu mecanică facilă și intuitivă, prin care utilizatorii încarcă factura achizițiilor și sunt recompensați cu puncte.


Beneficiile soluției Rewardiful.com
•    Avantaj competitiv de time-to-market  
•    Posibilitatea de a oferi multiple tipuri de premii: premii fizice, vouchere/carduri cadou digitale, cashback
•    Catalog variat de produse si vouchere digitale de la branduri renumite
•    Campanii de cashback B2B multi-country și multi-currency
•    Timp și cost de execuție optimizat
•    Posibilitate de personalizare și functionalități multiple
•    Managementul platformei este intuitiv și nu necesită abilități tehnice.


Premii și logistică
Puteți alege din peste 100.000 de produse aflate în stoc, iar termenul de livrare este de 1-3 zile de la procesarea comenzii. Premiile sunt actualizate în timp real.
Catalogul de premii conține produse variate, de la coșuri cu bunătăți, electronice și cosmetice, până la jucării, accesorii și experiențe. De asemenea, puteți opta să oferiți carduri cadou/vouchere digitale de la branduri de renume precum eMAG, Fashion Days, Zalando, IKEA, Playstation, Decathlon, Carrefour, Kaufland, Douglas etc. Voucherele digitale sunt generate în 24h de la comandă.
Logistica online și offline este inclusă. Rewardiful.com este integrată cu serviciile de preluare, depozitare, împachetarea cadoului și gestionarea returului, oferindu-vă astfel un raport detaliat despre creditele consumate și premiile livrate.


Tehnologii moderne integrate
Soluția Rewardiful.com este integrată cu WhatsApp Business, pentru o comunicare mai personală și mai eficientă. Utilizatorii pot trimite dovezile de achiziție prin WhatsApp pentru a acumula puncte și pot afla statusul comenzilor plasate sau a punctelor acumulate.
Programele create cu Rewardiful.com dispun de integrare cu inteligență artificială și oferă un Asistent Virtual care poate răspunde instant la întrebările utilizatorilor, printr-un limbaj simplu și descriptiv, în orice limbă.
De asemenea, soluția include tehnologia Start & Stop. Puteți încheia programul prin apăsarea unui buton, puteți modifica aspectul și apoi reporni programul. Totul în mai puțin de 5 minute. Programul va reîncepe cu aceeași bază de date și acelasi istoric, dar cu un aspect diferit.


Personalizare și funcții multiple
Platforma poate fi generată automat, iar personalizarea nu necesită cunoștințe tehnice.
Rewardiful.com oferă functionalități inovatoare multiple și permite adăugarea graduală a acestora, în funcție de nevoi, de rezultate și de feedback. Utilizatorii pot transfera puncte unul către celălalt (în cazul în care fac parte din același program), pot cumpăra puncte cu cardul de credit, pot comanda vouchere electronice și vouchere preplătite, pot câștiga puncte jucând jocuri sau pot folosi modulul „My Wish” pentru a solicita un anumit premiu pe care doresc să-l comande.

Derulați campanii de loialitate cu Rewardiful.com pentru a stimula vânzările și pentru a crește profitul companiei dumneavoastră.
Rewardiful.com este o soluție SaaS dezvoltată de Create Direct, companie multi-premiată în Europa și SUA pentru soluțiile sale de incentives, loyalty & rewards.
Contactați-ne la adresa office@createdirect.ro pentru un demo gratuit Rewardiful.com.

See all case articles

E-shopul tău cu cadouri de Crăciun pentru clienți, parteneri și angajați este gata în 3 zile, cu Rewardiful Xmas

De Crăciun, recompensează-ți angajații și partenerii de afaceri prin campanii rapide și creative, cu ajutorul soluției Rewardiful.com Xmas.

Rewardiful Xmas este un modul inedit integrat în soluția Rewardiful.com, care oferă multiple avantaje pentru recompensarea și gestionarea cadourilor de Crăciun pentru angajați, parteneri și clienți.

2023-10-31 14:43:23

Rewardiful.com - soluția all-in-one pentru programe de loialitate B2B

Motivează și recompensează performanța vânzărilor cu Rewardiful.com.

Rewardiful.com este soluția Saas (Software-as-a-Service) all-in-one pentru programe de loialitate B2B. Companiile interesate să crească vânzările și să consolideze relațiile cu distribuitorii, furnizorii, revânzătorii și forța de vânzări pot crea campanii de loialitate personalizate, în maxim 24 de ore, cu Rewardiful.com.

2023-11-02 11:23:59